Fotografie woningverkoop

woning02Voor consumenten die een huis gaan verkopen en makelaars is een professionele fotograaf onmisbaar. De woning wordt door mooie foto’s veel sneller verkocht.

Een goede foto nodigt uit om verder te kijken en inspireert de kijker. De kijker wordt meegenomen in het verhaal dat de foto weergeeft. De kijker kan zich eenvoudig inbeelden om zelf op de locatie te zijn en niet alleen een keuken te zien, maar krijgt de ervaring dat hij/zij op het punt staat om een heerlijke maaltijd te willen gaan bereiden in de mooie keuken.
Net zoals reclame op TV altijd de fraaiste beelden gebruikt, zo is fotografie te gebruiken om de mooiste elementen van de woning zo optimaal mogelijk onder de aandacht te brengen. Een goede fotograaf let o.a. op de volgende punten:

  • Duidelijk foto’s met zo min mogelijk afleiding en een zo duidelijk mogelijk verhaal
  • Een juiste belichting van de afbeelden
  • Geen vervorming door perspectief of gebruik van speciale lenzen
  • Correcte kleurweergaven

De weergavemogelijkheden gaan verder dan puur foto’s. Het is tegenwoordig ook mogelijk om 360 graden foto’s te maken, of zelfs een virtuele tour door het huis, of een video die in een korte tijd de woning op een informerende manier laat zien, zodat de kijker alle mooie punten van het huis kan bezoeken via internet. Wij zorgen ervoor dat de onderscheidende elementen van de locatie op een zeer duidelijke manier onder de aandacht worden gebracht. Neem contact op voor de mogelijkheden!

 

woning01

woning03

woning04

woning05

woning06

woning08

woning09

woning07